חטיפי אנרגיה משובחים תוצרת בית
2כוסות שיבולת שועל
כוס סובין שיבולת שועל
רבע כוס גרעיני חמניה או דלעת
2כוסות פיצפוצי אורז מלא
100גר' חמוציות מיובשות
כוס אגוזים קצוצים
כף תמצית וניל אמיתית
3כפות מלאות שמן קוקוס מכבישה קרה
3/4כוס סילאן ללא תוספת סוכר
רבע כוס סוכר קנים
כוס סובין שיבולת שועל
רבע כוס גרעיני חמניה או דלעת
2כוסות פיצפוצי אורז מלא
100גר' חמוציות מיובשות
כוס אגוזים קצוצים
כף תמצית וניל אמיתית
3כפות מלאות שמן קוקוס מכבישה קרה
3/4כוס סילאן ללא תוספת סוכר
רבע כוס סוכר קנים
הכנה
שיבולת השועל , וסובין שיבולת שועל לקלות בתנור בטמפ' של 180-190 מעלות
למשך 10-15 דקות.
שיבולת השועל , וסובין שיבולת שועל לקלות בתנור בטמפ' של 180-190 מעלות
למשך 10-15 דקות.
שמן הקוקוס בקיץ נוזלי או כמעט נוזלי בחורף צריך לחמם אותו מעט כדי
שימס
לערבב את כל החומרים הרטובים בקערה
ואת כל החומרים היבשים בקערה נפרדת.
לאחד את כל החומרים ולערבב היטב
לפרוס נייר אפיה על תבנית
בגודל 30X30 לשטח את העיסה לדחוס אותה טוב, טוב.
לאפות בחום 150-160 מעלות
למשך 20-25 דקות
לקרר ולפרוס לפי הגודל הרצוי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה