יום שלישי, 9 ביוני 2015

סלט סלק ושעועית



סלט סלק ושעועית

לפי מתכון של חברתי ללמודים אורנה

 250גר' שעועית לבנה גדולה
 4סלקים בינוניים
 1בצל סגול גדול
מלח
פלפל
 2לימונים 
 1-2כפות שמן זית.

לבשל או לאפות את הסלק.
להשרות את השעועית לילה  ולבשל אותה במעט מים, כל פעם להוסיף לפי הצורך. כשהשעועית מוכנה לבשל עד להתאדות המים.
לחתוך את הסלק לחתיכות גדולות
לחתוך את הבצל לחתיכות גדולות
לערבב את הסלק הבצל והשעועית להוסיף שמן זית, מלח, פלפל שחור, ומיץ מ-2 לימונים לפחות. לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הטעם.

סלט טעים ומפתיע!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה