יום שבת, 17 באוקטובר 2015

פיצה דקה וקריספית מקמח כוסמין




פיצה דקה וקריספית מקמח כוסמין מלא


חומרים

1.5 מים חמימים

1 כפית שטוחה סוכר קנים

2 כפות שמרים יבשים

4 כוסות קמח כוסמין מלא

1 כפית שטוחה מלח

2/3 כוס שמן זית


אופן הכנה


לערבב בקערה גדולה את הקמח והמלח

לערבב בקערה קטנה את המים הסוכר והשמרים להתחלת תסיסה.

להוסיף לקערת הקמח את השמן ואח"כ את תכולת קערת המים והשמרים והסוכר.

ללוש את הבצק כ 2 דקות הבצק אמור להיות רך. אם הוא רך מידי אפשר להוסיף מעט קמח.

להתפיח את הבצק להכפלת הנפח.

בשלב זה אפשר להכניס את אבן האפיה לתנור ולחמם את התנור ל240 מעלות. בתנור שלי זה לוקח כשעה.

לתת כמה בוקסים לבצק כדי שהבצק יחזור למצבו לפני ההתפחה.

להכין את הפיצה

הבצק מספיק ל3 פיצות משפחתיות גדולות דקות . או 2 עבות יותר.



לרוטב

עגבניות מרוסקות מיכל גדול.

2-3 שיני שום כתושות

בזיליקום טרי

אורגנו טרי

מלח

פלפל



לפיצה ביאנקה

לטפטף שמן זית, בצל סגול, מעט גבינה מלוחה, פטריות, עגבניה טריה חתוכה.

קישור לאתר שלי ולבלוג ההרבליסטית

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה